Renovatie: Een Succesvol Veranda Renovatiebedrijf

Het veranda renovatiebedrijf dat ons benaderde, richt zich volledig op het renoveren van oude veranda's en het aanleggen van nieuwe. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben ze de expertise om projecten tot in de puntjes af te leveren.

Introductie

Het veranda renovatiebedrijf dat ons benaderde, richt zich volledig op het renoveren van oude veranda’s en het aanleggen van nieuwe. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben ze de expertise om projecten tot in de puntjes af te leveren.

De Uitdagingen

Te Weinig Leads: Voor onze samenwerking voerde het bedrijf zelf hun marketing uit en werkten ze sporadisch samen met diverse marketingbureaus. Helaas leverde dit onvoldoende leads op, of waren de kosten per lead te hoog.

Kwaliteit van de Leads: De kwaliteit van de leads die binnenkwamen, was teleurstellend. Veel leads hadden geen interesse, waren moeilijk te bereiken of verdwenen na het eerste contact.

Branding: Door het gebrek aan effectieve branding ontbrak het bedrijf aan organische leads. Hun online zichtbaarheid was beperkt, waardoor er weinig externe leads binnenkwamen.

Onze Aanpak

Marktonderzoek: We voerden een grondig marktonderzoek uit om het beste aanbod voor dit bedrijf te bepalen. Dit resulteerde in een aanzienlijke toename van het aantal leads en een hogere conversie naar betalende klanten.

Social Media Advertenties: Met ons aanbod richtten we ons op adverteren via Facebook en Instagram, en gebruikten we ook Google Ads. Dit leverde ons een zeer lage kost per lead op.

Framework: Om consistente resultaten te behalen, creƫerden we een speciale landingspagina voor hoogwaardige leads. Daarnaast ontwikkelden we een e-book voor een alternatieve stroom van leads, die we vervolgens via een e-mailcampagne warm hielden. Deze aanpak resulteerde in significante groei.

Opvolging: Het maximaliseren van de leads vereist effectieve opvolging. Met onze expertise hielpen we het bedrijf bij de opvolging van leads, wat cruciaal bleek voor het succes van de campagne.

Eindresultaat

Voor onze samenwerking kampte het bedrijf met weinig, dure en slechte leads. Tijdens onze samenwerking hebben we echter een groot verschil gemaakt, wat duidelijk zichtbaar is in de cijfers. Met een budget van 810 euro genereerden we 71 leads, met een kost per lead van slechts 11,41 euro. Van deze leads converteerde 25% naar betalende klanten, wat neerkomt op 17 nieuwe klanten!

Dankzij onze inspanningen blijft het bedrijf een aanzienlijke verbetering zien in hun leadgeneratie en klantconversie.

Laten we praten!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Neem direct contact op met ons

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op